66 τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων-6 νοσηλεύονται και 60 σε καραντίνα

Ο Δήμος Λεβαδέων με βάση την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με τα δεδομένα της επιδημιολογικής επιτήρησης, ανακοινώνει ότι σήμερα, 9 Αυγούστου 2021, τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 66, εκ των οποίων τα 6 νοσηλεύονται και τα 60 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας αναφέρει ότι: 

«Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. ο αριθμός των κρουσμάτων στον δήμο μας παραμένει στα ίδια επιδημιολογικά επίπεδα σε σχέση με την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οφείλουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, να εμβολιαζόμαστε και να στοχεύουμε στην διατήρηση του αριθμού των κρουσμάτων σε επίπεδα χαμηλότερα από τον πανελλαδικό μέσο όρο.»

Στο πλαίσιο της συνεχούς επαγρύπνησης και της συνδρομής στον έλεγχο της τοπικής επιδημιολογικής εικόνας ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς (Καραγιαννοπούλου 1).

Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι θα διεξαχθούν στις παρακάτω ώρες και ημέρες:

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 από τις 9:00 – 14:00

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 από τις 

Σχετικά